Bangoreja, Bangoreja, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bangoreja
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Banyuwangi
Kacamatan Bangoreja
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Bangoreja iku désa ing kacamatan Bangoreja, Kabupatèn Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Bangoreja, Banyuwangi, Jawa Wétan

Desa: Sukareja | Sambireja | Temureja | Bangoreja | Kebondalem | Sambimulya | Ringintelu