Bama, Ragajampi, Banyuwangi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bama
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBanyuwangi
KacamatanRagajampi
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Bama iku désa ing kacamatan Ragajampi (Rogojampi), Kabupatèn Banyuwangi, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]