Kraton, Kencong, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kraton
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
KacamatanKencong
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kraton iku désa ing kacamatan Kencong, Kabupatèn Jember, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1][2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]