Menyang kontèn

Gumukmas, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Gumukmas
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGumukmas
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°19′41″S 113°24′11″E / 8.32794°S 113.40312°E / -8.32794; 113.40312Koordhinat: 8°19′41″S 113°24′11″E / 8.32794°S 113.40312°E / -8.32794; 113.40312
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.04

Gumukmas iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.