Balung, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Balung
Kacamatan
Nagara  Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:Balung, {{{nama dati2}}}| ]]

Balung iku kacamatan ing kabupatèn Jember, Jawa Timur.

Désa ing Kacamatan iki[1][2]:

  1. Balung Kidul, kodhe désa: 350910006
  2. Balung Kulon, kodhe désa: 350910004
  3. Balung Lor, kodhe désa: 350910005
  4. Curahlele, kodhe désa: 350910007
  5. Gumelar, kodhe désa: 350910008
  6. Karangduren, kodhe désa: 350910001
  7. Karangsemanding, kodhe désa: 350910002
  8. Tutul, kodhe désa: 350910003

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]