Menyang kontèn

Kaliwates, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kaliwates
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKaliwates
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°11′05″S 113°40′34″E / 8.1847°S 113.6761°E / -8.1847; 113.6761Koordhinat: 8°11′05″S 113°40′34″E / 8.1847°S 113.6761°E / -8.1847; 113.6761
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.19

Kaliwates iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.