Menyang kontèn

Jenggawah, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jenggawah
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJenggawah
Jenggawah kapernah ing Jawa Wétan
Jenggawah
Jenggawah
Jenggawah kapernah ing Indonesia
Jenggawah
Jenggawah
Koordhinat: 8°17′27″S 113°38′47″E / 8.29095°S 113.64628°E / -8.29095; 113.64628Koordhinat: 8°17′27″S 113°38′47″E / 8.29095°S 113.64628°E / -8.29095; 113.64628
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.16

Jenggawah iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.