Menyang kontèn

Rambipuji, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Rambipuji
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiRambipuji
Rambipuji kapernah ing Jawa Wétan
Rambipuji
Rambipuji
Rambipuji kapernah ing Indonesia
Rambipuji
Rambipuji
Koordhinat: 8°13′53″S 113°35′49″E / 8.23152°S 113.59703°E / -8.23152; 113.59703Koordhinat: 8°13′53″S 113°35′49″E / 8.23152°S 113.59703°E / -8.23152; 113.59703
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.13

Rambipuji iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.