Menyang kontèn

Jombang, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jombang
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJombang
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 8°13′20″S 113°21′33″E / 8.22212°S 113.35913°E / -8.22212; 113.35913Koordhinat: 8°13′20″S 113°21′33″E / 8.22212°S 113.35913°E / -8.22212; 113.35913
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.01

Jombang iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.