Menyang kontèn

Sumbersari, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumbersari
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumbersari
Sumbersari kapernah ing Jawa Wétan
Sumbersari
Sumbersari
Sumbersari kapernah ing Indonesia
Sumbersari
Sumbersari
Koordhinat: 8°10′41″S 113°43′41″E / 8.17798°S 113.72799°E / -8.17798; 113.72799Koordhinat: 8°10′41″S 113°43′41″E / 8.17798°S 113.72799°E / -8.17798; 113.72799
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
Kodhe laladan
administrasi
35.09.21

Sumbersari iku kacamatan ing Kabupatèn Jember.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.