Kemuningsari Kidul, Jenggawah, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kemuningsari Kidul
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
KacamatanJenggawah
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Kemuningsari Kidul iku salah siji désa/kalurahan ing kacamatan Jenggawah, Kabupatèn Jember, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1][2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]