Jember Kidul, Kaliwates, Jember

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jember Kidul
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènJember
KacamatanKaliwates
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Jember Kidul iku salah siji désa/kalurahan ing kacamatan Kaliwates, Kabupatèn Jember, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1][2]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]