Gedhongarum, Kanor, Bajanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhongarum
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
KacamatanKanor
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Gedhongarum utawa Gedongarum iku désa ing kacamatan Kanor, Kabupatèn Kabupatèn Bojanegara, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kanor, Bojanegara