Bancer, Ngraho, Bajanegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bancer
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBojanegara
KacamatanNgraho
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Bancer iku salah sawijining désa/kalurahan ing kacamatan Ngraho, Kabupatèn Kabupatèn Bojanegara, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Ngraho, Bojanegara