Dhaptar Pahlawan Nasional Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gelar Pahlawan Nasional Indonesia kuwi dianugerahaké marang para patriot lan warga kang dianggep duwé kontribusi wigati tumrap sajarah bangsa lan negara Indonesia.

Daftar kang wis nampa gelar Pahlawan Nasional Indonesia:

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]