6 November

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

6 November punika, dinten ingkang kaping 310 utawi 311 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1999 - Ing référèndhum tiyang Australia mutusaken tetep taksih purun gadhah Ratu Elizabeth II dados kepala negara.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 6 November ing Wikimedia Commons.
5 November - 6 November - 7 November
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_November&oldid=804254"