2001

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006
Dasawarsa: 1990-an  2000-an  2010-an
Abad: kaping-20  kaping-21  kaping-22
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-2001 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Lair[sunting | sunting sumber]


Seda[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2001&oldid=805101"