Pratélaning basa ing Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Cithakan:Pratélan durung pepak Pratélan basa ing Indonésia iki awujud pratélan basa-basa kang ana ing Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]