Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
39 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
Menambahkan kategori Kecamatan ing Jawa Tengah (HotCat)
c (Menambahkan kategori Kecamatan ing Kabupatèn Purwareja (HotCat))
c (Menambahkan kategori Kecamatan ing Jawa Tengah (HotCat))
[[Kategori:Kabupatèn Purwareja]]
[[Kategori:Kecamatan ing Kabupatèn Purwareja]]
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
78.625

besutan

Menu navigasi