Ngaran, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngaran
Désa
Ngaran kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Ngaran
Ngaran
Ngaran kapernah ing Jawa Tengah
Ngaran
Ngaran
Ngaran kapernah ing Indonésia
Ngaran
Ngaran
Koordhinat: 7°42′40″S 110°05′59″E / 7.71115°S 110.0997°E / -7.71115; 110.0997Koordhinat: 7°42′40″S 110°05′59″E / 7.71115°S 110.0997°E / -7.71115; 110.0997
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2012

Ngaran iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)