Kaliharja, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliharja
Désa
Kaliharja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Kaliharja
Kaliharja
Kaliharja kapernah ing Jawa Tengah
Kaliharja
Kaliharja
Kaliharja kapernah ing Indonésia
Kaliharja
Kaliharja
Koordhinat: 7°44′24″S 110°04′14″E / 7.74°S 110.07052°E / -7.74; 110.07052Koordhinat: 7°44′24″S 110°04′14″E / 7.74°S 110.07052°E / -7.74; 110.07052
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2005

Kaliharja iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)