Pucungrata, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pucungrata
Désa
Pucungrata kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pucungrata
Pucungrata
Pucungrata kapernah ing Jawa Tengah
Pucungrata
Pucungrata
Pucungrata kapernah ing Indonésia
Pucungrata
Pucungrata
Koordhinat: 7°41′21″S 110°07′46″E / 7.68924°S 110.12942°E / -7.68924; 110.12942Koordhinat: 7°41′21″S 110°07′46″E / 7.68924°S 110.12942°E / -7.68924; 110.12942
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2021

Pucungrata iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)