Pandhanreja, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pandhanreja
Désa
Pandhanreja kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Pandhanreja
Pandhanreja
Pandhanreja kapernah ing Jawa Tengah
Pandhanreja
Pandhanreja
Pandhanreja kapernah ing Indonésia
Pandhanreja
Pandhanreja
Koordhinat: 7°43′27″S 110°07′28″E / 7.72421°S 110.12448°E / -7.72421; 110.12448Koordhinat: 7°43′27″S 110°07′28″E / 7.72421°S 110.12448°E / -7.72421; 110.12448
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2008

Pandhanreja iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)