Sudaraga, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sudaraga
Désa
Sudaraga kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Sudaraga
Sudaraga
Sudaraga kapernah ing Jawa Tengah
Sudaraga
Sudaraga
Sudaraga kapernah ing Indonésia
Sudaraga
Sudaraga
Koordhinat: 7°41′46″S 110°06′13″E / 7.69605°S 110.10353°E / -7.69605; 110.10353Koordhinat: 7°41′46″S 110°06′13″E / 7.69605°S 110.10353°E / -7.69605; 110.10353
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2018

Sudaraga iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)