Tlagaguwa, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tlagaguwa
Désa
Tlagaguwa kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Tlagaguwa
Tlagaguwa
Tlagaguwa kapernah ing Jawa Tengah
Tlagaguwa
Tlagaguwa
Tlagaguwa kapernah ing Indonésia
Tlagaguwa
Tlagaguwa
Koordhinat: 7°44′11″S 110°06′55″E / 7.73646°S 110.11541°E / -7.73646; 110.11541Koordhinat: 7°44′11″S 110°06′55″E / 7.73646°S 110.11541°E / -7.73646; 110.11541
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2007

Tlagaguwa iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)