Hulasaba, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Hulasaba
Désa
Hulasaba kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Hulasaba
Hulasaba
Hulasaba kapernah ing Jawa Tengah
Hulasaba
Hulasaba
Hulasaba kapernah ing Indonésia
Hulasaba
Hulasaba
Koordhinat: 7°45′04″S 110°04′58″E / 7.75113°S 110.0828°E / -7.75113; 110.0828Koordhinat: 7°45′04″S 110°04′58″E / 7.75113°S 110.0828°E / -7.75113; 110.0828
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2004

Hulasaba iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)