Gunungwangi, Kaligesing, Purwareja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gunungwangi
Désa
Gunungwangi kapernah ing Kabupatèn Purwareja
Gunungwangi
Gunungwangi
Gunungwangi kapernah ing Jawa Tengah
Gunungwangi
Gunungwangi
Gunungwangi kapernah ing Indonésia
Gunungwangi
Gunungwangi
Koordhinat: 7°42′22″S 110°05′22″E / 7.70604°S 110.08934°E / -7.70604; 110.08934Koordhinat: 7°42′22″S 110°05′22″E / 7.70604°S 110.08934°E / -7.70604; 110.08934
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurwareja
KacamatanKaligesing
Kodhe laladan
administrasi
33.06.05.2016

Gunungwangi iku désa ing Kacamatan Kaligesing, Kabupatèn Purwareja, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)