Kabupatèn

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Kabupaten)
Pamérangan administratif Indonesia
Tingkat Provinsi

Provinsi
Daerah KhususDaerah Istimewa

Tingkat Kabupatèn/Kutha

KabupatènKutha
Kabupatèn Administratif
Sagoe

Tingkat kacamatan

kacamatan
DistrikSagoe Cut

Tingkat Kelurahan/Désa

KelurahanDésa
BanjarNagariKampungGampong

Uga Delengen

DusunDukuhLingkungan
Rukun Warga
Rukun Tetangga

Kabupatèn ikune wewengkon administratif pemerentahan ing Indonésia sing dipimpin bupati. Saliyane kabupatèn, pamérangan wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia ya iku: propinsi lan kutha. Wewengkon-wewengkon administratif pamaréntahan ing Indonésia duwèni wewenang lan tanggung jawab sing padha, dadi sacara yuridis ora ana hubungan hirarki. == Sajarah == Sadurungé, wewengkon administratif kabupatèn lan kutha iku dadi laladan tingkat II. == Uga Pirsani == * Daftar kabupatèn lan kutha ing Indonésia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kabupatèn&oldid=1051008"