Wong Jawa: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
16 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
{{ethnic group|
|group=ꦮꦺꦴꦁꦗꦮ
Wong Jawa (Ngoko), Tiyang Jawi (Krama)
[[Gambar:Traditional Javanese marriage costume.jpg|jmpl|Perkawinan Tradisional Jawa]]
|poptime=2004: kurang luwih '''90 yuta'''.
165

besutan

Menu navigasi