Naraguna:Ramazansyah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Assalamu'alaikum!!![besut | besut sumber]

Sugeng Rawuh sederek sedaya, kula Ramazansyah, kula pangedit ing Wikipedia Projects. Kula aktif ing Wikipedia basa Jawa, lan Wikipedia basa Indonesia.[besut | besut sumber]