Wikipédia basa Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wikipedia-favicon.png Wikipédia basa Indonésia
Wikipedia-logo-v2-id.png
Mainpage-20121222.PNG
Logo lan tampilan Kaca Utami Wikipédia basa Indonésia (klik kanggé ngagengaken gambar)
Jinising situs
Proyek ensiklopedia internet
Ana ing basa Indonesia
Kantor gedhé Miami, Florida
Sing duwé Yayasan Wikimédia
Situs jaringan http://id.wikipedia.org/
http://id.m.wikipedia.org/ (mobile)
Règistrasi Opsional
Dipunbetahaken kanggé damel artikel ènggal

Wikipédia basa Indonésia (asring sinebat WBI) inggih punika vérsi basa Indonésia saking ensiklopédia Wikipédia ingkang saged dipunsunthing kanthi bébas déning sinten kémawon ingkang wonten ing jaringan internèt. Kados déné Wikipédia ing basa sanès ing donya, Wikipédia basa Indonésia manut kaliyan paugeran-paugeran dhasar Wikipedia ingkang kawitanipun saking basa Inggris kados panyeratan artikel kanthi sudhut paningal ingkang nétral. Salah satunggaling bab ing Wikipédia basa Indonésia punika gadhah kathah artikel manawi dipunbandhingaken kaliyan vérsi basa sanès inggih punika artikél ngéngingi wewengkon administratif ing Indonésia, sanajan kathahipun isinipun namung wujud rintisan kémawon.

Artikel ingkang kapisan dipunserat inggih punika "Elektron", ingkang dipunsunting tanggal "Elektron", kaca utami Wikipédia basa Indonésia ingkang kapisan dipundamel enem wulan salajengipun ing tangal 29 November.

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]