Parembugan:Wong Jawa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Artikel wigati iki kudu dibenakaké. Nuwun sèwu nanging akèh sing kléru. Meursault2004ngobrol 22:16, 28 Maret 2008 (UTC)

Setuju. Artikel bab kang magepokan karo "Jawa" ing "Wiki Jv" kuduné pepak lan nèk bisa akurat, saéngga pantes dadi rujukan kanggoné artikel ing Wiki liyané. Nanging yèn ana wektu nyuwun tulung digawèkaké rangkané dhisik, bèn tumata lan komprehensif.Pras 23:08, 28 Maret 2008 (UTC)

Biyèn aku tau fotokopi artikelé pak Koentjoroningrat ... apik, nanging saiki ilang. Mengko tak-golèk manèh utawa fotokopi manèh. Saiki luwih becik isi artikel dibusak waé. Meursault2004ngobrol 00:10, 29 Maret 2008 (UTC)

Ya mas, mangga dibusak wae. Nanging infobox bab ethnic groupé kayané rada informatif, mbok manawa mengko isih bisa dianggo?, nanging uga isih perlu dipepaki.Pras 01:48, 29 Maret 2008 (UTC)

Iya digawé stub waé. Meursault2004ngobrol 09:24, 29 Maret 2008 (UTC)