Pasar Kliwon, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
→‎top: éjaan, replaced: antara liya → antarané, Propinsi → Provinsi, propinsi → provinsi
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: antara liya → antarané, Propinsi → Provinsi, propinsi → provinsi)
 
| angka BPS =
| propinsiprovinsi = Jawa Tengah
}}
 
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Pasar Kliwon Soerakarta TMnr 60025406.jpg|thumb|300px|Pasar kliwon ing taun 1986]]
'''Pasar Kliwon''' iku [[kacamatan]] ing kutha [[Surakarta]], [[Jawa Tengah|PropinsiProvinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]]. Ing kacamatan iki dumunung sawetara papan panggonan wigati antara liyaantarané:
* [[Kraton Surakarta]]
* [[Pasar Klèwèr]]
352.737

besutan

Menu navigasi