Serengan, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Serengan, Surakarta)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Serengan
Kacamatan
Serengan kapernah ing Jawa Tengah
Serengan
Serengan
Serengan kapernah ing Indonésia
Serengan
Serengan
Koordhinat: 7°34′50″S 110°48′59″E / 7.58056°S 110.81649°E / -7.58056; 110.81649Koordhinat: 7°34′50″S 110°48′59″E / 7.58056°S 110.81649°E / -7.58056; 110.81649
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02

Serengan iku kacamatan ing Kutha Surakarta.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)