Kampungbaru, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kampungbaru
Kalurahan
Kampungbaru kapernah ing Kutha Surakarta
Kampungbaru
Kampungbaru
Kampungbaru kapernah ing Jawa Tengah
Kampungbaru
Kampungbaru
Kampungbaru kapernah ing Indonésia
Kampungbaru
Kampungbaru
Koordhinat: 7°34′07″S 110°49′41″E / 7.56873°S 110.82814°E / -7.56873; 110.82814Koordhinat: 7°34′07″S 110°49′41″E / 7.56873°S 110.82814°E / -7.56873; 110.82814
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1006

Kampungbaru iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)