Pasarkliwon, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pasarkliwon
Kalurahan
Pasarkliwon kapernah ing Kutha Surakarta
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Pasarkliwon kapernah ing Jawa Tengah
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Pasarkliwon kapernah ing Indonésia
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Koordhinat: 7°34′44″S 110°49′55″E / 7.57901°S 110.83192°E / -7.57901; 110.83192Koordhinat: 7°34′44″S 110°49′55″E / 7.57901°S 110.83192°E / -7.57901; 110.83192
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kacamatan Pasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1003

Pasarkliwon iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.