Pasarkliwon, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Pasarkliwon
Kalurahan
Pasarkliwon kapernah ing Kutha Surakarta
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Pasarkliwon kapernah ing Jawa Tengah
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Pasarkliwon kapernah ing Indonésia
Pasarkliwon
Pasarkliwon
Koordhinat: 7°34′44″S 110°49′55″E / 7.57901°S 110.83192°E / -7.57901; 110.83192Koordhinat: 7°34′44″S 110°49′55″E / 7.57901°S 110.83192°E / -7.57901; 110.83192
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Pasarkliwon iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)