Baluwarti, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Baluwarti
Kalurahan
Baluwarti kapernah ing Kutha Surakarta
Baluwarti
Baluwarti
Baluwarti kapernah ing Jawa Tengah
Baluwarti
Baluwarti
Baluwarti kapernah ing Indonésia
Baluwarti
Baluwarti
Koordhinat: 7°34′42″S 110°49′37″E / 7.57846°S 110.82708°E / -7.57846; 110.82708Koordhinat: 7°34′42″S 110°49′37″E / 7.57846°S 110.82708°E / -7.57846; 110.82708
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kutha Surakarta
Kacamatan Pasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1005

Baluwarti iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.