Baluwarti, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Baluwarti
Kalurahan
Baluwarti kapernah ing Kutha Surakarta
Baluwarti
Baluwarti
Baluwarti kapernah ing Jawa Tengah
Baluwarti
Baluwarti
Baluwarti kapernah ing Indonésia
Baluwarti
Baluwarti
Koordhinat: 7°34′42″S 110°49′37″E / 7.57846°S 110.82708°E / -7.57846; 110.82708Koordhinat: 7°34′42″S 110°49′37″E / 7.57846°S 110.82708°E / -7.57846; 110.82708
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Baluwarti iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)