Kedhunglumbu, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kedhunglumbu
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1007

Kedhunglumbu iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.