Kedhunglumbu, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kedhunglumbu
Kalurahan
Kedhunglumbu kapernah ing Kutha Surakarta
Kedhunglumbu
Kedhunglumbu
Kedhunglumbu kapernah ing Jawa Tengah
Kedhunglumbu
Kedhunglumbu
Kedhunglumbu kapernah ing Indonésia
Kedhunglumbu
Kedhunglumbu
Koordhinat: 7°34′27″S 110°49′57″E / 7.57422°S 110.83244°E / -7.57422; 110.83244Koordhinat: 7°34′27″S 110°49′57″E / 7.57422°S 110.83244°E / -7.57422; 110.83244
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Kedhunglumbu iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)