Sangkrah, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sangkrah
Kalurahan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Surakarta City" does not exist.
Koordhinat: 7°34′37″S 110°50′21″E / 7.57704°S 110.8393°E / -7.57704; 110.8393Koordhinat: 7°34′37″S 110°50′21″E / 7.57704°S 110.8393°E / -7.57704; 110.8393
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1008

Sangkrah iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2019-02-25.