Kebet, Lamongan, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebet
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Wétan
Kabupatèn Lamongan
Kacamatan Lamongan
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Jembar 2,81 km²
Gunggunging warga 1.741 jiwa
Pepadhet 620 jiwa/km²

Kebet iku désa ing Kacamatan Lamongan, Kabupatèn Lamongan, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.[1] Désa iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Désa Wajik
ing sisih kidul karo: Kacamatan Tikung
ing sisih kulon karo: Désa Rancangkencana
ing sisih wétan karo: Kacamatan Tikung

Dusun[besut | besut sumber]

Désa Kebet duwé 2 dhusun, ya iku Kebet lan Sepuh.

Dhémografi[besut | besut sumber]

Kebet dipanggoni déning 365 kepala kulawarga lan gunggung sing ndunungi total 1.741 jiwa sing dumadi saka 872 lanang lan 869 wadon.

Padunung Kebet duwé panguripan minangka among tani, petambak lan pengusaha ing babagan indhustri rumah tangga.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]