Menyang kontèn

Sekaran, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sekaran
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSekaran
Sekaran kapernah ing Jawa Wétan
Sekaran
Sekaran
Sekaran kapernah ing Indonesia
Sekaran
Sekaran
Koordhinat: 7°03′03″S 112°16′29″E / 7.05096°S 112.2746°E / -7.05096; 112.2746Koordhinat: 7°03′03″S 112°16′29″E / 7.05096°S 112.2746°E / -7.05096; 112.2746
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLamongan
Kodhe laladan
administrasi
35.24.09

Sekaran iku kacamatan ing Kabupatèn Lamongan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.