Menyang kontèn

Bluluk, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Bluluk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiBluluk
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 7°17′59″S 112°07′36″E / 7.2998°S 112.12653°E / -7.2998; 112.12653Koordhinat: 7°17′59″S 112°07′36″E / 7.2998°S 112.12653°E / -7.2998; 112.12653
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLamongan
Kodhe laladan
administrasi
35.24.02

Bluluk iku kacamatan ing Kabupatèn Lamongan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.