Menyang kontèn

Larèn, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Larèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLaren
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia East Java" does not exist.
Koordhinat: 6°58′42″S 112°14′44″E / 6.97841°S 112.24561°E / -6.97841; 112.24561Koordhinat: 6°58′42″S 112°14′44″E / 6.97841°S 112.24561°E / -6.97841; 112.24561
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLamongan
Kodhe laladan
administrasi
35.24.08

Larèn iku kacamatan ing Kabupatèn Lamongan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.