Lamongan, Lamongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lamongan
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiLamongan
Lamongan kapernah ing Jawa Wétan
Lamongan
Lamongan
Lamongan kapernah ing Indonésia
Lamongan
Lamongan
Koordhinat: 7°07′32″S 112°23′35″E / 7.12564°S 112.39303°E / -7.12564; 112.39303Koordhinat: 7°07′32″S 112°23′35″E / 7.12564°S 112.39303°E / -7.12564; 112.39303
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènLamongan
Kodhe laladan
administrasi
35.24.22

Lamongan iku kacamatan ing Kabupatèn Lamongan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)