Menyang kontèn

Jarorejo, Kèrèk, Tuban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jarorejo
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban
KacamatanKèrèk
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Jarorejo iku salah siji désa ing Kacamatan Kèrèk, Tuban, Provinsi Jawa Wétan, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kerek, Tuban, Jawa Wétan

Désa: Gaji | Gemulung | Hargoretno | Jarorejo | Karanglo | Kasiman | Kedungrejo | Margomulyo | Margorejo | Mliwang | Padasan | Sidonganti | Sumberarum | Temayang | Tenggerwetan | Trantang | Wolutengah