Montong, Tuban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Montong
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiMontong
Montong kapernah ing Jawa Wétan
Montong
Montong
Montong kapernah ing Indonésia
Montong
Montong
Koordhinat: 6°57′58″S 111°53′03″E / 6.96603°S 111.88404°E / -6.96603; 111.88404Koordhinat: 6°57′58″S 111°53′03″E / 6.96603°S 111.88404°E / -6.96603; 111.88404
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban
Kodhe laladan
administrasi
35.23.10

Montong iku kacamatan ing Kabupatèn Tuban.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)