Tuban, Tuban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tuban
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTuban
Tuban kapernah ing Jawa Wétan
Tuban
Tuban
Tuban kapernah ing Indonésia
Tuban
Tuban
Koordhinat: 6°53′42″S 112°02′01″E / 6.89509°S 112.03361°E / -6.89509; 112.03361Koordhinat: 6°53′42″S 112°02′01″E / 6.89509°S 112.03361°E / -6.89509; 112.03361
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban

Tuban iku kacamatan ing Kabupatèn Tuban.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)