Saka, Tuban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Saka
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSoko
Saka kapernah ing Jawa Wétan
Saka
Saka
Saka kapernah ing Indonésia
Saka
Saka
Koordhinat: 7°05′43″S 111°56′13″E / 7.09533°S 111.93695°E / -7.09533; 111.93695Koordhinat: 7°05′43″S 111°56′13″E / 7.09533°S 111.93695°E / -7.09533; 111.93695
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban
Kodhe laladan
administrasi
35.23.11

Saka iku kacamatan ing Kabupatèn Tuban.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)