Kèrèk, Tuban

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kèrèk
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKerek
Kèrèk kapernah ing Jawa Wétan
Kèrèk
Kèrèk
Kèrèk kapernah ing Indonésia
Kèrèk
Kèrèk
Koordhinat: 6°53′19″S 111°51′15″E / 6.88848°S 111.85429°E / -6.88848; 111.85429Koordhinat: 6°53′19″S 111°51′15″E / 6.88848°S 111.85429°E / -6.88848; 111.85429
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènTuban
Kodhe laladan
administrasi
35.23.08

Kèrèk iku kacamatan ing Kabupatèn Tuban, Jawa Wétan, Indonésia.[1]

Désa[besut | besut sumber]

  1. Gaji
  2. Gemulung
  3. Hargoretno
  4. Jarorejo
  5. Karanglo
  6. Kasiman
  7. Kedungrejo
  8. Margomulyo
  9. Margorejo
  10. Mliwang
  11. Padasan
  12. Sidonganti
  13. Sumberarum
  14. Temayang
  15. Tenggerwetan
  16. Trantang
  17. Wolutengah

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)