Senori, Tuban

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Senori
Kacamatan
Nagara Flag of Indonésia Indonésia

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]] {{{jeneng dati2}}}]]

[[Kategori:Senori, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Senori iku kacamatan ing kabupatèn Tuban, Jawa Timur.

  1. Sendhang
  2. Jatisari
  3. Medalem
  4. Wanglukulon
  5. Wangluwétan
  6. Sidaharja
  7. Rayung
  8. Katerban
  9. Wanasari
  10. Banyu Urip
  11. Kaligedhé
  12. Leran

Cithakan:Kacamatan Senori

Kabupatèn Tuban


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Senori,_Tuban&oldid=1047926"